РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

І

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Ю

Я

У
Угорські вина
- одержувані з виноградників Угорщини; з білих вин найкращі: токайське, менеше-моліарат, рустер, з червоних: Ерла, вішонт, Сексарда; найбільш цінуються десертні вина.
( Малий енциклопедичний словник Брокгауза і Ефрона )

Узо
(Ouzo) – солодкий лікер на основі анісу, що виробляється в Греції. Вміст спирту – 45%.

Усталое вино
- вино тимчасово втратила свої якості, наприклад, в результаті транспортування. Такому провину потрібно дати відпочити.

ящик для инструментов