РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

І

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Ю

Я

А


"Арашан"- Бальзам Фрунзенського лікеро-горілчаного заводу. У його складі 20 гірських видів лікарськіх рослин Киргизії.

Abbot's Bitters - гіркий бальзам, що випускається фірмою CW Abbot (Балтімор, штат Меріленд, США).

Abricontine (Абрікотін) - зареєстрована марка французького абрикосового лікеру.

Ade (Ейд) - тип коктейлів, сервірованих у високому келиху з льодом і прикрашені скибочками фруктів. Для приготування використовують лимонний сік або сік лайма, спиртні напої та содову.

Advocaаt (Адвокат) - яєчний лікер, ароматизований авокадо.

Ale (ель) - марка пива.

Amaretto (Амаретто) - солодкий лікер, кордіал, що виробляється на основі абрикосових кісточок і трав. Має приємний аромат мигдалоподібного горіха. Вміст спирту - 28%, щільність - 1,09.

Amber rum - бурштиновий ром.

Amontiliado (Амонтільядо) - напівсолодкий херес бурштинового кольору, що володіє горіховим ароматом.

Angostura Bitter - гіркий бальзам (Біттер), дуже концентрований ароматизуючі\ий компонент, що випускається в Трінідаді на основі спиртного напою. Виробляється з коренів тирлича (Gentiana gen.), Кори хінного дерева, трав та ягід. Назва пов'язана з містом Ангостура у Венесуелі.

Anisette - солодкий лікер, який виробляється з масел анісового насіння та гіркого мигдалю, розчиняють в міцніх спиртних напоях. Має виражений лакричний аромат. Вміст спирту - 25%, щільність - 1,17



1

2 3 4 5 6 7 8