А |
Б |
В |
Г |
Д |
Е |
Ж |
З |
І |
К |
Л |
М |
Н |
О |
П |
Р |
С |
Т |
У |
Ф |
Х |
Ц |
Ч |
Ш |
Ю |
Я |
А
"Арашан"- Бальзам Фрунзенського лікеро-горілчаного заводу. У його складі 20 гірських видів лікарськіх рослин Киргизії.
Abbot's Bitters - гіркий бальзам, що випускається фірмою CW Abbot (Балтімор, штат Меріленд, США).
Abricontine (Абрікотін) - зареєстрована марка французького абрикосового лікеру.
Ade (Ейд) - тип коктейлів, сервірованих у високому келиху з льодом і прикрашені скибочками фруктів. Для приготування використовують лимонний сік або сік лайма, спиртні напої та содову.
Advocaаt (Адвокат) - яєчний лікер, ароматизований авокадо.
Ale (ель) - марка пива.
Amaretto (Амаретто) - солодкий лікер, кордіал, що виробляється на основі абрикосових кісточок і трав. Має приємний аромат мигдалоподібного горіха. Вміст спирту - 28%, щільність - 1,09.
Amber rum - бурштиновий ром.
Amontiliado (Амонтільядо) - напівсолодкий херес бурштинового кольору, що володіє горіховим ароматом.
Angostura Bitter - гіркий бальзам (Біттер), дуже концентрований ароматизуючі\ий компонент, що випускається в Трінідаді на основі спиртного напою. Виробляється з коренів тирлича (Gentiana gen.), Кори хінного дерева, трав та ягід. Назва пов'язана з містом Ангостура у Венесуелі.
Anisette - солодкий лікер, який виробляється з масел анісового насіння та гіркого мигдалю, розчиняють в міцніх спиртних напоях. Має виражений лакричний аромат. Вміст спирту - 25%, щільність - 1,17
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |