А |
Б |
В |
Г |
Д |
Е |
Ж |
З |
І |
К |
Л |
М |
Н |
О |
П |
Р |
С |
Т |
У |
Ф |
Х |
Ц |
Ч |
Ш |
Ю |
Я |
Я
Jagermeister
- німецький лікер Ягермайстер.
Яблучний бренді
(Apple brandy) – відоме також під назвою Епл Джек (Apple Jack) і Кальвадос (Calvados). Виготовляється з яблук або яблучного сидру і витримується в бочках протягом 2-4 років. Розливається з фортецею 50%. Кальвадос – марка, що виробляється тільки в Нормандії.
Яблучний сидр
- напій, що виробляється з яблучного соку без використання ферментації (бродіння).
Ягермайстер
(Jagermeister) – назва цього лікеру, що існує з 1935 року, перекладається як "майстер-мисливець”, і на його етикетці зображений святий Забери, покровитель мисливців. Цей напій отримують шляхом мацерації 56 компонентів – рослин, коріння, корок – і витримують 12 місяців, шість з яких – в дубових бочках. Цей лікер добре допомагає травленню, п’ється охолодженим в чистому вигляді залпом, в коктейлях, втамовує спрагу з тоніком. Німеччина, фортеця – 35%. Популярний як аперитив або настоянки для коктейлів.
Ямайський ром
- виробляється з соломи чорної патоки шляхом зброджування протягом 2-3 тижнів у великих чанах і подальшої перегонки. У результаті додавання карамелі має темний колір і відноситься до класу важких ромів (high bodied). В основному ямайський ром витримується протягом 5-7 років. Вміст спирту – 40-48,5%.