РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Пиво [ Додати статтю ]

Англійське Пиво

Покласти у великий чан 3 фунта розрізаного і висушеного чорного житнього хліба, 2 фунта житнього cолода, 1/2 фунта цукрової картопляної патоки, 10 грамів розведених в склянці води дріжджів, 1 столову ложку меленої кориці, шматочок спаленого цукру, 10 зерен гвоздики, 10 зерен англійського перцю і 3/4 фунта ошпареного окропом сухого міцного хмелю, все гарненько розмішати, влити 15 пляшок кип'яченої води і поставити чан у витоплену піч.
 
Через три дні злити справжнє пиво, а в чавун влити 3 пляшки води і поставити на ніч у піч. На другий день новий настій злити в раніше злитий, процідити крізь полотняну серветку, розлити в пляшки  і закупорити ошпарені пробками зав'язавши тонким дротом. Потім розігріти з невеликим шматочком сала сургуч, залити ним шийки пляшок і зарити на 15 днів у холодну землю або поставити у холодне місце.

Категорія: Пиво | Додав: DenusLev (08.07.2012)
Переглядів: 2185 | Рейтинг: 5.0/1