РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Вина » Вишняки [ Додати статтю ]

Вишневе вино

Вишневе вино
Інградієнти:
10 л вишневого соку
1 кг цукру
2 л води - для кислих вишень
або 10 л соку
0,5 кг цукру
3 г. виннокамянної кислоти - для солодких вишень.
Приготування:
Компоненти перемішати, поставити в тепле місце для бродіння і приготувати вино по описанній вище технології. Вийде густе ароматне вино. Сік з вишень відділяється насилу, тому вичавки потрібно залити водою на добу і потім віджати. Колькість води враховується при приготуванні сусла.

Категорія: Вишняки | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 997 | Рейтинг: 4.0/1