РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Вина » Малинові [ Додати статтю ]

Рецепт - Малинового вина (легке)

Рецепт - Малинового вина (легке)
Інгредієнти для рецепта:
  • 5 кг малини
  • 5 л води
  • 1,5 кг цукру

Спосіб приготування :
  1. Ягоди малини переберіть і подрібніть за допомогою соковижималки.
  2. В окремій посудині нагрійте цукор з водою до повного розчинення цукру і остудіть до 25 градусів.
  3. Після цього перелийте цукровий сироп в ємність з малиновим соком і перемішайте.
  4. Перелийте отриману малинову суміш у балон і залиште на 4-5 днів при температурі 20-25 градусів для процесу бродіння.
  5. Після закінчення процесу бродіння вино зцідити через фільтр (підійде марлевий відріз) і перелийте в чисті сухі пляшки.
  6. Пляшки закупорити пробками змоченими в малиновому вині і зберігайте в сухому прохолодному місці, в горизонтальному положенні.

Категорія: Малинові | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 1164 | Рейтинг: 5.0/1