РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Вина » Малинові [ Додати статтю ]

Малинове вино (міцне)

Малинове вино (міцне)
Інградієнти:
  1. 5 кг малини
  2. 2 л води
  3. цукор
  4. дріжджова закваска
  5. спирт
 

Приготування:
Малину віджати, не промиваючи, додати 1 л води і 300 г цукру. До вичавків долити 1 л води, настоювати 5-6 годин, знов спресувати. Отриманий сік змішати з віджатим раніше, додати дріжджову закваску і поставити бродити. Через 7-10 днів процідити, добавити 150 г. цукру на кожен літр отриманого соку. Після закінчення бродіння додати спирт (0,5л. на 10 л. вина), за бажанням насипати цукор, розлити по пляшках і закупорити.

 

Категорія: Малинові | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 1726 | Рейтинг: 5.0/1