РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Вина » Яблучні [ Додати статтю ]

Яблучне вино

Яблучне вино
Інградієнти:
  • 7,5-10 кг яблук
  • 1 кг цукру на 5 л рідини
  • 2,5 л води
 

Приготування:
Стиглі ароматні яблука очистити, пропустити через м'ясорубку, перекласти в скляний посуд, зверху залити теплою кип'яченою водою і залишити для бродіння. Через 5 днів вичавити вичавку, після чого в рідину додати цукор. В день 2-3 рази розмішувати паличкою. Придати вину бажаний колір з допомогою спаленого цукру. Через 2-3 тижні вино готове.

Категорія: Яблучні | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 1256 | Рейтинг: 5.0/1