РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Коктейлі » Безалкогольні коктейлі [ Додати статтю ]

Полуничний компот з ревенем (Кордіан)

Полуничний компот з ревенем (Кордіан)
Інградієнти: На 1 літр:
  • 300 г свіжої полуниці, очищеної та нарзан на шматочки
  • 4 шт стебел ревеня, нарізаних на шматочки
  • 320 г цукру
  • 1 л води
  • 1 ст л рожевого сиропу

Детальний рецепт приготування:
1. Скласти всі фрукти в каструлю, засипати цукром. Поставити на повільний вогонь і варити 10 хвилин, поки ягоди не почнуть ставати м'якими. Залити водою і збільшити трохи вогонь.

2. Готувати ще 15 хвилин, потім зняти сироп з вогню і дати повністю охолонути.

3. Процідити через сито, натискаючи на фрукти ложкою, і додати рожевий сироп. До подачі на стіл тримати в холодильнику.

4. При подачі розбавити або простою або газованою водою. Подавати з льодом.

Категорія: Безалкогольні коктейлі | Додав: DenusLev (23.06.2012)
Переглядів: 935 | Рейтинг: 5.0/1