РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Пиво [ Додати статтю ]

домашнє Пиво (варіант 2)

Домашнє Пиво
Взяти солоду житнього змеленого 1 стакан, борошна житнього теж 1 стакан, затерти всю цю муку теплою водою, потім взяти глиняний великий горщик, просверлити в ньому отвір для спуску сусла, настелити на дно соломи, перекласти в нього тісто, покривши кришкою, поставити в саму гарячу піч, вийнявши це тісто на інший день.
Злити сусло, долити окропом і знову злити. Хмелю зварити на цю порцію жменю, покласти в сусло, коли воно все зіллється, покласти на цю порцію склянку дріжджів. Коли все Пиво переходиться, розлити його в пляшки, гарненько закупорити, всього з цієї пропорції повинно вийти пива від 25 до 30 пляшок.

 

 

 

Категорія: Пиво | Додав: DenusLev (11.07.2012)
Переглядів: 631 | Рейтинг: 4.0/1