РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Петровський квас

Інградієнти:
  1. 800 г житніх сухарів
  2. 4 л води
  3. 20-25 г дріжджів
  4. 0,5 кг цукру
  5. 100 г хріну
  6. 100 г меду.
Даний рецепт  розрахований на 5 літрів квасу.

Приготування:
Нарізати тонкими скибочками житній хліб і підсушити в духовці або печі до коричневого кольору. 800 г сухарів залити 4 л окропу і поставити відстоятися на 2 години. Потім процідити через сито. Додати дріжджі і цукор. Отриманий квас потрібно щоб бродив приблизно 5—6 годин. У готовий напій додати тертий хрін, змішанний з медом. Приготовлений напій розлити по ємкостям і поставити на холод.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 491 | Рейтинг: 5.0/1