РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Квас з ревеню

Квас з ревеню
Інградієнти:
2 л води
300 г ревеню
200 г цукру
лимонна або апельсинова цедра
пагони чорної смородини
25 г дріжджів
Приготування:
Ревінь промити, нарізувати і зварити разом із спеціями, потім дати настоятись. Відвар процідити, додати в нього цукор. У захололий до 35 °С відвар додати дріжджі, посуд накрити і поставити в тепле місце для бродіння. Перед подачею до столу охолодити. Цей напій можна приготувати також з відвару шкірки ревеню.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 523 | Рейтинг: 4.0/1