РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Квас із сухарів

Квас із сухарів
Інградієнти:
1 кг житніх сухарів
600-700 г цукру
50 г м'яти
40-60 мл рідких дріжджів
родзинки
Приготування:
Добре підсмажені, але не горілі житні сухарі залити окропом (15 л) і настояти. Освітленне сусло акуратно злити з осаду, охолодити і змішати з цукром і настоєм м'яти. Додавши рідкі дріжджі, дати суслу бродити 3-4 години, потім розлити в пляшки з декількома родзинками в кожній і, не закупорюючи, витримати при кімнатній температурі до тих пір, поки не з'являться бульбашки вуглекислого газу. Потім пляшки закупорити, обв'язавши шийку дротом, і поставити в холодне місце на 2 дні. Зберігати пляшки з квасом горизонтально.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 581 | Рейтинг: 4.0/1