РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Яблучний квас

Інградієнти:
  • 3 л води
  • 0,5 кг яблучної шкірки
  • 300 г цукру
  • 25 г дріжджів
  • цедра 1 лимона або апельсина
 

Приготування:
Свіжу або сушену яблучну кожуру залити водою, додати цедру, прокип'ятити, дати настоятися. Через декілька годин рідину процідити, додати цукор і розведені дріжджі, посуд накрити кришкою і поставити в тепле місце для бродіння. Перед подачею до столу квас охолодити. Приготований квас зберігати в прохолодному місці в добре закритих пляшках.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 563 | Рейтинг: 5.0/1