РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Буряковий квас

Буряковий квас
Інградієнти:
1 кг столового буряка
3 л води
шматок житнього хліба
Приготування:
Буряк вимити, очистити, натерти на грубій терці і покласти в емальований посуд. Залити теплою кип'яченою водою і додати шматок житнього хліба. Залишити при кімнатній температурі на 2-3 дня, періодично помішуючи. Коли сік придбає приємний колір і смак, злити його, процідити і розлити в пляшки. Закупорити і зберігати в холодному місці. Перед вживанням квас заправляють за смаком цукром і сіллю.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 853 | Рейтинг: 5.0/1