РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ
Головна » Статті » Інше » Квас [ Додати статтю ]

Брусничний квас

Інградієнти:
  • 2 стакани брусниці
  • 3 л води
  • 200 г цукру
  • 3 ст. л. пшеничної муки
  • 1/2 ч. л. дріжджів
 
Приготування:
Ягоди розім'яти і через тканину видавити сік. Вичавки залити холодною водою, прокип'ятити, процідити, додати цукор і сік, охолодити. У брусничну настойку покласти муку, перемішати і додати квасні дріжді. Залишити бродити. Коли квас забродить і покриється піною, процідити його через тканину, перелити у велику ємність, щільно закупорити і поставити на 3-5 днів в прохолодне місце.

Категорія: Квас | Додав: DenusLev (06.07.2012)
Переглядів: 632 | Рейтинг: 5.0/1