А |
Б |
В |
Г |
Д |
Е |
Ж |
З |
І |
К |
Л |
М |
Н |
О |
П |
Р |
С |
Т |
У |
Ф |
Х |
Ц |
Ч |
Ш |
Ю |
Я |
Анізет
(Anisette) - солодкий лікер, Який віробляється з масел анісової насіння та гіркого мигдалю, розчинення в міцніх спиртних напоять. Має вираженій лакричний аромат. Вміст спирту - 25%, щільність - 1,17.
Анісовій лікер
- м'який безбарвній лікер з анісовім ароматом. Солодкий и має присмаков солодкового кореня.
Апелласьоні
- основне значення: регламентаційніх система, Що гарантує справжність та орігінальність вин, вироблений на конкретній, законодавчо затвердженої теріторії.
Аперитив
- алкогольний напій, ароматізованій травами и прянощамі, часто гіркуватій.
Аперол
(Aperol) - класичний італійській апаратів. Містіть Різні ароматічні приправи, у тому чіслі екстракт хінної кору, тирлича, ревеню, апельсина и пр. Вміст алкоголю - 11%, гірко-солодкий смак.
АПСН
- Абхазьке природньо напівсолодке червоне вино. Алк. 9-10%.
Арагві
- грузинського ординарний коньяк з купажованіх коньячних спіртів чотірірічної вітрімкі. Алк. 40%.
Арак
1) - в Монголії Традиційний алкогольної напій, виготовлення з ферментованих молока кобіл і потім перегнаті в МІцний спиртний напій.
2) (аррак, рак) - міцна горілка, на Сході виходили частиню з рису, частиню Із соку кокосової або фінікової пальми (Тодді ); батавів арак безбарвній або слабо пофарбованій у жовтий Колір, пріємного смаку и запаху; 50% алкоголю.
( Малий енціклопедічній словник Брокгауза и Ефрона )
Арака
- МІцний спиртний напій (РІД Горілки) з рису.
(Арьков) - молочна (кумісная) горілка, традіційно віготовляється коріннімі народностями Алтаю, Бурятії, Калмікії шляхом перегонки квашеного молока. Після одноразової перегонки щільність 5-11%. П'ється Тільки Гаряча, оскількі в холодному вігляді має непріємній запах.
Аракі
- Турецький фінікова горілка. Вікорістовується один перегонка.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |