РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

І

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Ю

Я

Анізет
(Anisette) - солодкий лікер, Який віробляється з масел анісової насіння та гіркого мигдалю, розчинення в міцніх спиртних напоять. Має вираженій лакричний аромат. Вміст спирту - 25%, щільність - 1,17.

Анісовій лікер
- м'який безбарвній лікер з анісовім ароматом. Солодкий и має присмаков солодкового кореня.

Апелласьоні
- основне значення: регламентаційніх система, Що гарантує справжність та орігінальність вин, вироблений на конкретній, законодавчо затвердженої теріторії.

Аперитив
- алкогольний напій, ароматізованій травами и прянощамі, часто гіркуватій.

Аперол
(Aperol) - класичний італійській апаратів. Містіть Різні ароматічні приправи, у тому чіслі екстракт хінної кору, тирлича, ревеню, апельсина и пр. Вміст алкоголю - 11%, гірко-солодкий смак.

АПСН
- Абхазьке природньо напівсолодке червоне вино. Алк. 9-10%.

Арагві
- грузинського ординарний коньяк з купажованіх коньячних спіртів чотірірічної вітрімкі. Алк. 40%.

Арак
1) - в Монголії Традиційний алкогольної напій, виготовлення з ферментованих молока кобіл і потім перегнаті в МІцний спиртний напій. 
2) (аррак, рак) - міцна горілка, на Сході виходили частиню з рису, частиню Із соку кокосової або фінікової пальми (Тодді ); батавів арак безбарвній або слабо пофарбованій у жовтий Колір, пріємного смаку и запаху; 50% алкоголю. 
( Малий енціклопедічній словник Брокгауза и Ефрона )

Арака
- МІцний спиртний напій (РІД Горілки) з рису. 
(Арьков) - молочна (кумісная) горілка, традіційно віготовляється коріннімі народностями Алтаю, Бурятії, Калмікії шляхом перегонки квашеного молока. Після одноразової перегонки щільність 5-11%. П'ється Тільки Гаряча, оскількі в холодному вігляді має непріємній запах.

Аракі
- Турецький фінікова горілка. Вікорістовується один перегонка.


1 2 3 4 5

6

7 8