А |
Б |
В |
Г |
Д |
Е |
Ж |
З |
І |
К |
Л |
М |
Н |
О |
П |
Р |
С |
Т |
У |
Ф |
Х |
Ц |
Ч |
Ш |
Ю |
Я |
Ареометр
- Прилад для визначення концентрації алкоголю.
Арманьяк
- МІцний спиртний напій на Основі вина. Старший, хоча и Менш відомій брат коньяку.
- напій, Який отримуються в результаті дістіляції певне сортів білих вин, за допомога арманьякского перегінного апарату. ВІН відразу ж містіться в дубові бочки. Після того, Як вітрімка буде візнана достатності, почінається розведення, тоб з'єднання ряду спиртових розчінів різного походження та віку, щоб Отримати однорідній гармонійній продукт. "Арманьяк", Що надходіть у продажу, повинен мати вміст спирту 40 відсотків.
«
Географічне положення області Арманьяк, розташованої Між Середземних морем и Атлантично океаном, ускладнювало доступ до морського Узбережжя. Саме тому, незважаючі на Своє Чудова Якість, арманьяк и СЬОГОДНІ Менш відомій, Ніж коньяк. Жітелі регіону для зручності при транспортуванні, а кож через Попит Голландсько купців піддалі Свої вина перегоні. Дубові Ліси арманьяк забезпечувалі віробніків деревина для підігріву перегінніх апаратів та побудова бочок. В Сейчас годину перегонка вина протікає в апарат, спеціально створения для виробництва арманьяк. В них вино нагрівається, стікаючі по сістемі накладення один на одного над нагрівачем круглих дисків. Для нагрівання вікорістовуються винятково дрова з натурального дуба. При цьому вино є и конденсатором. У результаті виходили спиртні міцністю від 55 до 65%, насічене ароматами, з витончення смаком. Витяг протікає послідовно в декількох дубових бочках від нових до більш старим, щоб арманьяк НЕ містів занадто Багато танінів. Арманьяк нали
Аромат вина
- у строгому сенсі - запахи вина, Що відчуваються ретроназальной шляхом. Аромат провину повідомляють ефірні олії та Інші ароматічні речовіні, Що містяться Головним чином у шкірці плодів. У молодому вини аромат сільніше, в старому віні аромат часто знікає и замінюється букетом вітрімкі вина. Зазвічай до ароматів вина відносять первінні аромат, Що містяться у вінограді и вторінні аромат, Що утворюються в вини под годину алкогольного бродіння, І не відносять третінні аромат, Придбані в ході вітрімкі вина.
Ароматізована горілка
- горілка, Яка підсолоджені або ароматізована апельсином, лимоном, лаймом або виноградом. Подається в чистому вігляді або у змішаніх напоять. У продажів надходіть з фортецю 35%. Походити з Америки.
Ароматізоване вино
- особливий група виноградного вина. До неї захи вермут. На Дону існувало Полинове ароматізоване вино естрагон (видом Поліну).
Ароматне вино
- Вино з інтенсівнім ароматом. Як правило, йо роблять з винограду ароматних сортів.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 |