РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

І

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Ю

Я

Александреулі
Місцева група винограду Східної Грузії. З нього готують якісні червоні столові та десертні вина.

Аліготе
сорт винограду французькою походження. Ягоди світло-Зелені. Вікорістовується для виробництва столових вин

Алкоголізм
хронічне захворювання, обумовлених систематичним споживанням спиртних напоїв. Віявляється у фізічної и псіхічної залежності від алкоголю, псіхічної та соціальної деградації.

Аллаш
лікер, Що містіть кмин, аніс, кріп та ін, домішується для смаку до Горілки. 
( Малий енціклопедічній словник Брокгауза и Ефрона )

Амаретто
темно-коричневий мігдалевій лікер на Основі абрикосових зерняток и трав, які наполягають на бренді и підсолоджують. За смаком схожий на марципан. Має пріємній аромат мігдалоподібні горіха. Вміст спирту - 28%, щільність - 1,09.

Аміловое вино
(фр. Amylique). Вино з агресивним кіслуватім присмаков (відтінкі політурі, бананів, льодяніків), Який віклікається надлишки амілового спирту. Як правило, є наслідком вініфікаціі при Дуже нізькій температурі.

Амонтільядо
- різновід сухого хересу тонкого походження, Який через роки вітрімкі в дубових бочках набуває бурштиновий Колір и сухий горіховій смак. Амонтільядо, Як правило, міцніше інших відів хересу: іноді до 25 °. Амонтільядо, Що йдут на експорт, підсолоджують вином з мускатного винограду. 
(Amontiliado), напівсолодкій херес бурштинового кольори, Що володіє горіховім ароматом.

Анагена
грузинського марочне біле міцне вино типу мадери з винограду ркацітелі, хіхві, Мцване. 4% цукрів.

Ангостура
- гірка ароматичності добавка, Що вікорістовується у пріготуванні коктейлів. Являє собою спиртовий настій з Великої кількості трав, коріння, квітів, кору дерев і т.п., має Багатий аромат та має тонізуючі Властивості.

Анжуйські вина
- вина області Анжу у Франції, в основному, червоні и Рожеві, хоча є и чудові білі. Анжуйській вина Дуже Легкі, відрізняються фруктовим присмаков. Їх но назівають - "солом'яні" (ЩО отримавших Цю назв від зав'ялення винограду при переробці расстілкой йо на соломі). Технологія їх виготовлення запозічена, очевидно, з Іспанії, Яка но за Людовіка XIV володіла Анжуйськой провінцією.


1 2 3 4

5

6 7 8