РЕЦЕПТИ КОКТЕЙЛІВ

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

І

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ц

Ч

Ш

Ю

Я

А

Annata (італ.) - рік урожаю вина

Aperol (Аперол) - класичний італійський аператив родом з Падуї. Містить різні ароматичні приправи, у тому числі екстракт хінної кори, тирлича, ревеню, апельсина. Має гірко-солодкий смак. Вміст алкоголю - 11%.

Apple brandy - яблучний бренді.

Apple Jack(Епел Джек) - сорт бренді на основі яблук. Відомий також як яблучний бренді або Кальвадос (Calvados). Виробляється шляхом перегонки яблук або яблучного сидру і витримується в бочках.

Apricot brandy (Абрикосовий бренді) -  бренді, вироблений з невеликих французьких абрикосів. Вміст спирту - 35%, щільність - 1,06.

Armagnac - французький бренді, виготовлений за спеціальною технологією в регіоні Арманьяк.

Averna Amaro Siciliano (Аверно Амаро Сициліано) - сицилійській гіркий лікер, виготовлений за особливим рецептом на пряних травах. Вміст спирту - 34%



Абрикосовий лікер (Apricot liqueur), спиртний напій, що виробляється шляхом змішування або редистилляції (мацерації) алкоголю з абрикосами. При мацерації (більш якісний спосіб) бренді настоюється на фруктах Протяг 6-8 місяців. При змішуванні алкоголь з'єднується з свіжим соком, отриманням вичавки фруктів. Вміст спирту - 28%, щільність - 1,09.

Абрікотін (Abricontine)  - зареєстрована марка французького абрикосового лікеру.  

  


1

2

3 4 5 6 7 8