А |
Б |
В |
Г |
Д |
Е |
Ж |
З |
І |
К |
Л |
М |
Н |
О |
П |
Р |
С |
Т |
У |
Ф |
Х |
Ц |
Ч |
Ш |
Ю |
Я |
А
Annata (італ.) - рік урожаю вина
Aperol (Аперол) - класичний італійський аператив родом з Падуї. Містить різні ароматичні приправи, у тому числі екстракт хінної кори, тирлича, ревеню, апельсина. Має гірко-солодкий смак. Вміст алкоголю - 11%.
Apple brandy - яблучний бренді.
Apple Jack(Епел Джек) - сорт бренді на основі яблук. Відомий також як яблучний бренді або Кальвадос (Calvados). Виробляється шляхом перегонки яблук або яблучного сидру і витримується в бочках.
Apricot brandy (Абрикосовий бренді) - бренді, вироблений з невеликих французьких абрикосів. Вміст спирту - 35%, щільність - 1,06.
Armagnac - французький бренді, виготовлений за спеціальною технологією в регіоні Арманьяк.
Averna Amaro Siciliano (Аверно Амаро Сициліано) - сицилійській гіркий лікер, виготовлений за особливим рецептом на пряних травах. Вміст спирту - 34%
Абрикосовий лікер (Apricot liqueur), спиртний напій, що виробляється шляхом змішування або редистилляції (мацерації) алкоголю з абрикосами. При мацерації (більш якісний спосіб) бренді настоюється на фруктах Протяг 6-8 місяців. При змішуванні алкоголь з'єднується з свіжим соком, отриманням вичавки фруктів. Вміст спирту - 28%, щільність - 1,09.
Абрікотін (Abricontine)
- зареєстрована марка французького абрикосового лікеру.
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |