Рецепт - Малинового вина (легке)
Інгредієнти для рецепта:
- 5 кг малини
- 5 л води
- 1,5 кг цукру
Спосіб приготування :
- Ягоди малини переберіть і подрібніть за допомогою соковижималки.
- В окремій посудині нагрійте цукор з водою до повного розчинення цукру і остудіть до 25 градусів.
- Після цього перелийте цукровий сироп в ємність з малиновим соком і перемішайте.
- Перелийте отриману малинову суміш у балон і залиште на 4-5 днів при температурі 20-25 градусів для процесу бродіння.
- Після закінчення процесу бродіння вино зцідити через фільтр (підійде марлевий відріз) і перелийте в чисті сухі пляшки.
- Пляшки закупорити пробками змоченими в малиновому вині і зберігайте в сухому прохолодному місці, в горизонтальному положенні.
|