Інгредієнти:
- цукор - 270 г
- вода - 300 мл
- сік лимона - 1 шт.
- апельсин - 1 шт.
- червоне вино - 750 мл
- коньяк - 5 столових ложок
- персики - 6 шт.
- вишня - 500 г
Рецепт приготування:
- Насипати цукор в ківш і влити туди 300 мл води.
- Зняти цедру з чверті лимона і апельсина і додати її в воду. Поставити на невеликий вогонь і довести до кипіння, потім збільшити вогонь і кип'ятити 5 хвилин, постійно помішуючи. Перелити в глечик і поставити в холодильник до наступного дня.
- Підготувати фрукти. Персики помити, розрізати навпіл і видалити кісточки, нарізати м'якоть тонкими часточками. З вишень видалити кісточки. Зняти з апельсинів цедру, м'якоть очистити від плівок. Помістити фрукти в контейнер і поставити в холодильник.
- Добавити в сироп вино і коньяк. Закрити герметичною кришкою. Потім розкласти фрукти по склянках, влити сангрію.
|